Scooterverzekering van HEMA

Waarschijnlijk wist u niet dat u bij HEMA ook een scooterverzekering af kunt sluiten. Toch is HEMA één van de bekendere goedkope aanbieders van scooterverzekeringen geworden. HEMA heeft verschillende verzekeringspakketten voor het verzekeren van uw scooter, elk van deze verzekeringsvormen zal kort worden toegelicht.

WA scooterverzekering van HEMA

De WA scooterverzekering van HEMA is de goedkoopste verzekeringsvorm voor het verzekeren van uw scooter. Daarnaast is deze verzekeringsvorm ook wettelijk verplicht op het moment dat u in het bezit bent van een scooter. Bij een WA scooterverzekering van HEMA is de schade die u bij anderen veroorzaakt volledig vergoed. Zaken als joyriding, schade door overstroming en hagel en schade aan het eigen voertuig zijn hierbij niet gedekt.

All risk scooterverzekering van HEMA

Wilt u uw scooter toch liever wat beter verzekeren? Dan is een All Risk scooterverzekering van HEMA voor u waarschijnlijk het interessantst. U bent wettelijk niet verplicht om een all risk verzekering af te sluiten, een WA verzekering is hiervoor voldoende. Met een all risk scooterverzekering van HEMA bent u naast de schade die u bij anderen veroorzaakt ook verzekerd voor diefstal of joyriding, schade door overstroming of hagel en schade door brand, ontploffing, blikseminslag of zelfontbranding.

Aanvullende dekkingen van HEMA

Naast de normale verzekeringsvormen biedt HEMA ook een aantal aanvullende dekkingen aan. Zo kunt u bij het afsluiten van een scooterverzekering ook een aanvullende rechtsbijstandverzekering of ongevallenverzekering afsluiten. Hierdoor weet u zeker dat u goed verzekerd bent!

Kijk voor meer informatie over de HEMA scooterverzekering. U kunt de HEMA scooterverzekering direct online afsluiten.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version