Scooterverzekering berekenen

Hoeveel kost het verzekeren van je scooter? Er zijn diverse verzekeraars die een scooterverzekering aanbieden. Op deze website vind je een globaal overzicht aan wat je per maand kwijt bent als je je scooter of brommer wilt verzekeren.

Kosten verzekeren scooter

De kosten zijn globaal genomen een maandelijkse premie variërend van € 22,- tot € 49,- per maand. We hebben een denkbeeldige voorbeeldberekening gemaakt, waarbij we zijn uitgegaan van een scooter met geel kenteken, aanschafprijs zo rond de € 3.000,-, met een maximale snelheid van 45 km/h en van enkele jaren oud. De aangenomen dekking is WA (wettelijke aansprakelijkheid) en diefstal. Aanrijdingen en dergelijke zijn dus niet verzekerd. En een eigen risico van € 100,-. Naast de kosten van je verzekering heb je natuurlijk ook nog andere kosten. Check hier wat je maandelijkse lasten zijn van het hebben van een scooter.

Aandachtspunten scooterverzekering

Wil je een scooterverzekering afsluiten? Lees dan eerst onze handige tips en adviezen voor het slim vergelijken van scooterverzekeringen. Daarin vertellen wij meer over of het slim is om accessoires mee te verzekeren bij je verzekering, of het uitmaakt of je een scooterverzekering afsluit als student, en belangrijkst; hoe je kan besparen op de verzekering voor je scooter. Maar ook meer gedetailleerde vragen komen aan bod, bijvoorbeeld het verzekeren van een oldtime brommer of wat te doen als je scooter is gestolen.

Mijn scooter verzekeren

Weet je daarna wat je wilt? Kijk dan bij ons overzicht van veel gekozen scooterverzekeringen. Je kan direct via internet een scooterverzekering aanvragen en afsluiten.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *