Je scooter verzekeren

Wil je je scooter verzekeren? Er zijn diverse websites die handige tips geven voor het vinden van een goede scooterverzekering. Zo geeft Scooterverzekering kosten handige adviezen voor het verzekeren van je scooter.

Vergelijk verschillende verzekeraars

Als u een scooter of brommer bij een dealer koopt, dan wordt in veel gevallen gelijk een verzekering aangeboden. Er wordt altijd maar 1 verzekeraar aangeboden, en vaak wordt de ruimste dekking voorgesteld. U kunt dus niet rustig en goed vergelijken. Sluit niet in de winkel een scooterverzekering af, maar kijk thuis even rustig rond. U kunt dan in alle gemak alle scooterverzekeringen vergelijken en deze direct online afsluiten.

Welke dekking heeft u nodig?

Plaats u de scooter altijd in een goede berging, en is het risico op schade en/of diefstal klein? Het is dan waarschijnlijk zonde om een allrisk-dekking af te sluiten. Een WA-dekking kan dan ook voldoende zijn. Verder is de leeftijd van de scooter belangrijk. Een nieuwe scooter is het zeker waard om goed verzekerd te zijn. Maar bij een oudere scooter of brommer is het maar sterk de vraag om deze tegen diefstal te verzekeren, een WA verzekering en een spaarpotje lijkt dan vaak een betere oplossing.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version